Fa'afefea ona tu'ufa'atasia le lanumoana i lau teuteuga o le fale

talafou1

Lau'a'amea i luga o le kapeta i luma o le nofoa tulimanu efuefu ma aluga i le potu malolo lanu moana vateatea

Lanu Pantone o le Tausaga 2023

O le lanumoana o se lanu e sili ona fiafia i ai i luga o le fusi o alaleo aua e matua'i fa'alalo ma fefiloi.Blue e mafai ona fa'asao ma fa'aleaganu'u.O le lanumoana e aumaia ai lagona o le to'a ma le to'a.E aumaia ai le filemu ma le toafilemu.Ona o lenei mea, o le lanumoana o se lanu sili e faʻapipiʻi i totonu o lou fale.O tausaga taʻitasi e filifili ai e Pantone se lanu o le tausaga, ma o le tausaga lenei o le lanu o le Classic Blue.Matou te fiafia e faʻasoa atu ia te oe ni manatu ile auala e faʻapipiʻi ai lenei lanu faʻafilemu i totonu o lou fale.

talafou2

1. O fagu mata'eta'e lanu moana ma vase e fa'aopoopo i ai se lanu lanu i lau fatatusi, ofu ta'e afi, laulau sofa, laulau ulufale, po'o le laulau fa'ai'u.O tioata lanu moana e faigofie ona maua i faleoloa taugofie mo se fa'afouga lanu fa'alelei, taugofie.

talafou3

2. Totogi aluga o se auala faigofie e aumai ai lanu i totonu o se potu.E mafai ona e mauaina nei i faleoloa fa'aitiitiga i se tau sili.Suia aluga togi o se tasi lea o auala pito sili ona faigofie e suia ai lagona o se potu.

talafou4

3. O fa'avaa ata o le auala sili lea e fa'aalia ai au ata, upusii, ma ata e sili ona e fiafia i ai.Latou te faʻaopoopoina le tele ma faʻavae i lou avanoa.Su'e ni nai fa'avaa malie i se faleoloa fa'atau ma fa'avali vali lanumoana!

talafou5

4. O meaafale i totonu o lou potu e mafai lava ona fai se fa'amatalaga.O se nofoa lanumoana poʻo se nofoa e fesoasoani e faʻanofo ai se faʻamafanafanaga i totonu o soʻo se potu.

talafou6

5. O se fala e mafai ona manatu o se mea fa'aoga, ae e mafai ona avea ma nofoaga autu o so'o se potu ma se lanu lanumoana matagofie.O se fala e tatau ona avea ma taula o le potu ma e tatau ona seti le ata lanu.

talafou7

6. O fasi mea teuteu matagofie e pei o le Horizon 2-in-1 Classic Fragrance Warmer fesoasoani e fa'aauau pea le autu lanumoana i totonu o lou potu.O lenei fa'amafanafana e fa'amanatu mai ai le va'aiga i le sami a'o mou atu lona fa'aiila fa'afoliga mai le lanumoana i le pa'epa'e.

talafou8

7. Na e iloa o tusi o se tasi lea o mea fa'aoga e sili ona fa'aaogaina mo le siiina ma le fa'aopoopoina o lanu i totonu o se potu?Alu e su'e tusi lanu moana ma fai se fuifui i luga o lau fatatusi po'o laulau pito.

talafou9

8. O se puipui leo o se auala sili lea e maua ai sina fiafia i lanu i totonu o lou fale.Vali se tasi puipui i totonu o lou potu i le lanumoana ma ua e faʻaopoopoina le loloto ma le fiafia i se avanoa masani.

talafou10

9. O se palanikeke togi o se auala faigofie e faʻaopopo ai le lanu ma le tino i soʻo se potu.O latou foi o se auala taugofie e faʻafou ai soʻo se avanoa.


Taimi meli: Tes-05-2022