Tulaga lelei i le faʻamafanafanaina o se moligao VS.mu se moligao

O moligao o se auala lelei e faʻatumu ai lou fale i le manogi.Ae pe saogalemu le susunuina o se moligao?I'inei i Candle Warmers Etc. matou te talitonu o le fa'amafanafanaina o se moligao mai le pito i luga i lalo ma Candle Warming Lamps ma Lanterns o se auala sili lea e fa'aoga ai se moliga'o.Ma o le a matou taʻu atu ia te oe pe aisea.

talafou1

1. Leai Soot.
O le asu mai se moliga'o mu e maua ai le asu oona ma e mafai ona tu'u ai le susu i luga o puipui po'o meafale.O le fa'amafanafanaina o se moliga'o e liusuavai ai le ga'o mai le mafanafana o le matauila ina ia leai se sooga e maua mai.

2. Leai se Afi.
O le tutuina o se moligao e tupu ai se lamatiaga o le afi.O le moliga'o moli pito i luga i lalo e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le afi ona e leai se mumu.

3. Sogisogi Tumau.
Pe a susunuina se moligao i se afi, e sili atu le vave o le gaogao nai lo le taimi e liusuavai ai le solo i se matauila faamafanafana.O lona uiga o le liusuavai o lau moligao i se lamepa po o se moli e mafai ona ola ai e oo atu i le 3 taimi le umi.

4. Sogisogi vave.
O a tatou lamepa ma molī e faʻaaogaina se matauila faʻamafanafana e faʻamafanafana ai moligaʻo mai luga i lalo.O le mafanafana o le matauila e toetoe lava a amata ona liusuavai le ga'o, vave fa'asa'oloto le manogi.

talafou2

5. Ambiance o se moligao tutu.
O le susulu mafanafana o le matauila fa'amafanafana e fa'atupu ai se si'osi'omaga e pei o le mumu ina ia lagona pea ma foliga mai o lo'o i ai sau moliga'o tutu i totonu o le potu.

talafou3

Ia maua le tele o na moligao taugata ma a tatou moligao faamafanafana ma moli.Filifili le mea lelei mo lou fale i le asō i Candle Warmers Etc.

Fa'atinoga
E fetaui lelei mea mafanafana mo le taimi e te manaʻo ai e faʻamautinoa o le siosiomaga o lou fale e fiafia ma faʻalelei pe a mafai e aunoa ma ni lamatiaga e fesoʻotaʻi ma se afi mumu.E sili atu moligao mafanafana nai lo moligao mu?

E sili atu moligao mafanafana nai lo le mu moligao i le tele o auala.Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻaaogaina se moligao mafanafana e mafai ona umi atu le manogi, O le faʻaaogaina o le moligao e faʻaumatia ai le lamatiaga o lamatiaga o le afi ma faʻaumatia ai le soot i totonu ma le faʻaleagaina o le ea, o le moli vaivai e maua ai le matagofie tutusa e pei o le moligao.


Taimi meli: Tes-05-2022